ماشین برقی چیه - An Overview
ماشین برقی چیه - An Overview
Blog Article
تولید باتری خودرو برقی در ایران نیز خود معضل مهم دیگری است. ایران در حال حاضر در زمینه تولید باتری، شدیدا ضعیف است و اندک تولید باتری فعلی نیز در قالب واردات سلولهای باتری و مونتاژ در داخل صورت میگیرد.
تاریخ خودرو برقی در ایران از سال ۱۳۸۱ خورشیدی آغاز شد، ۱۰۲ سال بعد از زمانی که مظفرالدین شاه قاجار، اولین ماشینهای بنزینی را در نمایشگاه خودرو پاریس پسندید و وارد کشور کرد. البته همانطور که رواج خودروهای بنزینی در ایران سالها زمان برد، همین اتفاق هم برای خودروهای برقی افتاده است.
پاسخ مجتبی on ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ at ۱۷:۳۶ باید یک طرحی توسط دانشگاه ها اجرا شود تا خودرو های بنزینی را با حذف موتور ان تبدیل به برقی کرد با این کار دیگه هزینه ها ۷۰ درصد کم میشود
از زیر ماشین لباسشویی ام آب زیادی خارج می شود وقتی که روشن میکنم در ضمن سامسونگ نانو سیلور هستش بدن لباس هم روش کنم آب میدهد ممنون میشم مشکلشو بهم بگین.
اگرچه تولید انبوه و فروش تجاری خودروهای برقی در سراسر جهان چند سالی است که آغاز شده و تا سال ۲۰۳۵ همه ظرفیت خودروسازان اروپایی و آمریکایی به این نوع ماشینها اختصاص خواهد یافت. اما خودروهای برقی ایرانی هنوز در مرحله تحقیق و توسعه و آزمایش قرار دارند و به دلیل ضعف دانش فنی و نبود زیرساختهای لازم، هنوز مشخص نیست که خریداران ایرانی چه زمانی میتوانند در خیابانها و جادههای کشور پشت فرمان ماشینهای الکتریکی ملی بنشینند و آنها را در ایستگاههای مخصوص شارژ کنند.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت بر این باور است که خودروهای برقی شتاب بیشتری نیز دارند و این مسئله ناشی از استفاده از موتورهای برقی است که توانایی بالاتری در انتقال نیرو دارند.
داستان خودروهای برقی ایرانی از سال ۱۳۸۱ شروع شد. از آن زمان تاکنون شرکتهای خصوصی و دولتی ایرانی نمونههای اولیه و آزمایشی مختلفی از خودرو برقی تولید کردهاند، اما به دلیل ضعف دانش فنی و همین طور نبود زیرساختها امکان تولید انبوه و فروش تجاری آنها فراهم نبوده است. اما با آزادسازی واردات خودرو از سال ۱۴۰۱ و افزایش مصرف بنزین، دولت به این فکر افتاده تا تولید و عرضه خودروهای برقی ایرانی را به صورت جدیتر اجرا کند.
باید طرحهای تخفیفی و قیمت مناسب داشته باشن که مصرف کننده تشویق بشه.
بعد از مرگ، تکلیف سیمکارت افراد در ایران چه میشود؟
این خودرو اگرچه نام ساینا را یدک میکشد، اما یک ماشین هاچبک است و در اصل ترکیبی از ساینا و کوییک به حساب میآید.
آمار کاربران اینترنت ماهواره ای استارلینک در ایران به شدت در حال افزایش است
زمانی که خودرو به نیرویی حداکثری نیاز دارد ، هر دو موتور با همکاری هم سبب انتقال نیرو به چرخ می شوند. در خودروی هیبریدی موازی به دو محرک نیرو نیاز است که این دو محرک شامل موتور سوزاننده انرژی یا احتراقی و موتور الکتریکی می باشد.
این خودرو قادر بود به سرعت ۴ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند. با چنین سرعتی، این ماشین برقی خیلی کندتر از یک اسب بود! البته ماشین مجارستانی به عنوان نمونهای از پتانسیلهای نیروی برق برای حمل و نقل زمینی طراحی شده بود و هرگز به مرحله تولید انبوه نرسید.
در موتورهای دارای جاروبک، چرخش با کنترل میدان مغناطیسی تولیدشده توسط سیمپیچ روتور صورت میگیرد، در حالی که میدان مغناطیسی تولیدشده توسط آهنرباهای دائم ثابت است. برای تغییر سرعت چرخش، باید ولتاژ سیمپیچها را تغییر more info داد.